Det kan vara lite olika, men oftast har du tillgång till materialet i minst 2 år. Det står skrivet i produktbeskrivningen för respektive kurs hur länge du har tillgång till materialet när du köper det.

Inga problem! Klicka på “Logga in” och skriv in din mailadress, klicka därefter på “Glömt lösenord” så får du ett mail med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.

Kursen är kopplad till ett konto som du registrerar i samband med köpet. När du vill gå kursen så loggar du helt enkelt in med din mailadress och valda lösenord här på kursplattformen. När du är inloggad kommer det dyka upp en meny på vänstersidan av skärmen (dator) där du kan klicka på “Mina kurser” och där se alla dina kurser som du köpt. 

Ja, men det är snabbt och enkelt åtgärdat. Det är helt enkelt för att du ska kunna komma åt ditt material som du har betalat för under den tidsram som du betalat för det. En del av kurserna har grupper som hör till kursen där du kan ladda upp träningsmaterial och bilder och då blir det mycket lättare om det är kopplat till ett konto.

Det är lätt hänt! Klicka på “Logga in” högst upp på sidan, och skriv in mailadressen som du använde när du köpte kursen. Det är den mailen som betalningsbekräftelsen kom till. Klicka därefter på “glömt lösenord” så får du ett automatiskt mail där du väljer ditt nya lösenord. Efter det bör du kunna logga in med sagda mailadress och valda lösenord för att kunna komma åt kursmaterialet.

Du kan välja att betala med Swish eller faktura. Om du väljer faktura så kommer jag att ställa ut en faktura manuellt till dig inom ett par dagar, men du har tillgång till materialet direkt. Betaltiden på fakturan är 14 dagar om inget annat bestäms, och du får fakturan mailad till den mailadress du angivit i kassan vid beställning. Hittar du inte fakturan i inkorgen så glöm inte att kolla i skräpposten! 

Ingen fara! Jag har spelat in en instruktionsfilm som hjälper dig att komma igång HÄR.