Trygga veterinärbesök

Vill du lära dig mer om hur du kan hjälpa din hund att få en trevlig, förutsägbar och trygg upplevelse hos veterinären? Då är denna kursen för dig! Jag som instruktör är Fear Free certifierad och brinner för frivillig hantering - vilket givetvis genomsyrar kursen!

Anastasia · 18 april 2023

Vill du lära dig mer om hur du kan hjälpa din hund att få en trevlig, förutsägbar och trygg upplevelse hos veterinären? Då är denna kursen för dig! Jag som instruktör är Fear Free certifierad och brinner för frivillig hantering – vilket givetvis genomsyrar kursen!

Detta är en självstudiekurs som du tar dig igenom på egen hand – men för att hjälpa dig hålla en lagom studietakt kommer modulerna öppnas en i taget med en veckas mellanrum.

Denna kursen är indelad i totalt fem olika moduler, allt för att ge dig så mycket inspiration och konkreta träningstips som möjligt. Modulerna öppnar med en veckas mellanrum. Utöver kursmaterialet här på kursplattformen finns det även en diskussionsgrupp där du och din hund kommer få en egen tråd till er träningsresa. I er tråd kan du lägga upp funderingar kring specifika saker du undrar kring er träning, filmer på när ni tränar, bilder på dina träningsmålscheman och mycket mer. Där hittar du även support i övriga kursdeltagare och kan använda varandras erfarenheter och kunskaper som stöd. Jag som instruktör kikar med jämna mellanrum i diskussionsgruppen, men har du akuta frågor kan du maila på info@paegentass.se

Du har tillgång till allt material i minst 2 år efter påbörjad kurs, och mycket av materialet är dessutom nedladdningsbart så att du kan spara det.

Du får:

  • 5 moduler
  • Diskussionsgrupp i kursportalen
  • En massa instruktionsfilmer och inspirerande material
  • Utskrivbara målmallar och träningsscheman
  • 2 teoriföreläsningar
  • Exklusivt material framtaget specifikt för kursen
Denna kursen rekommenderas av både etologer, veterinärer och framstående hundtränare. Se en exklusiv förhandstitt på en av övningarna i kursen här nedan…

Om kursledaren

Anastasia

9 Kurser

Not Enrolled
This course is currently closed595,00 kr

Kurs innehåller

  • 5 Avsnitt
  • 23 Ämnen