Kloslipning på egen tass

Om du vill slippa hamna i knipa - lär hunden att själv klorna slipa!

En självstudiekurs om 100% frivillig kloslipning - alltid på hundens villkor! 

Anastasia · 22 april 2023

Om du vill slippa hamna i knipa – lär hunden att själv klorna slipa!

Många är hundarna som ogillar kloklippning. En del tolererar det medan de glupskt slickar i sig en halv tub mjukost, andra blir fullständigt skräckslagna och gömmer sig bara vid åsynen av klotången. Nu har till och med du ont i magen när du vet att det är dags, för du vill inte se din bäste vän vara rädd.

Men – det finns faktiskt en lösning som avdramatiserar och hjälper er att starta om helt och hållet. Och hunden är 100% i kontroll över situationen. Låter det för bra för att vara sant? Icke!

I den här självstudiekursen får du verktygen att lära din hund att själv slipa ner klorna. För ja – det går hur bra som helst. Och för en del familjer är det så effektivt att man knappt behöver komplettera med klotången. I denna kursen börjar vi från början: vad behöver du köpa för att bygga en egen klösbräda? Vilken typ av klösbräda funkar bäst för just din hund? Hur tusan ska du lära hunden att slipa ner klorna och hur gör man för att inte skada trampdynorna? Allt detta och mycket mer finns i detta kurspaketet. 

Kursen är indelad i tre moduler:
Modul 1: Bygg din klösbräda
Modul 2: Färdigheter och viktiga grunder
Modul 3: Lär hunden krafsa!

Allt du behöver är lite sandpapper, godbitar till hunden och träningsmotivation! Och kanske en klicker. Jag hjälper er från start till mål – på alla fyra tassar. 

Om kursledaren

Anastasia

9 Kurser

Not Enrolled
This course is currently closed

Kurs innehåller

  • 3 Avsnitt
  • 7 Ämnen