Berikning – för en lyckligare hund!

Anastasia · 2 oktober 2023

Vad är berikning och varför gör det så stor skillnad för din hunds välfärd? Berikning handlar om att tillgodose hundens medfödda behov – att låta dom göra hundiga saker helt enkelt.

Hundar har behov av få utföra en massa beteenden som inte alltid får ta plats i vår mänskliga värld, och när dom inte får utlopp för dom på ett naturligt sätt hittar dom egna sätt att tillgodose det. Det är här det börjar bubbla upp så kallade (i våra ögon iallafall) “problembeteenden” , och kan yttra sig i allt från skuggjakt och utfall mot bilar till att dra som en dåre i kopplet eller sticka på egna små improviserade jaktturer i skogen. Men med rätt kunskap och verktyg kan vi alltså tillgodose dessa behoven så vi får en mer nöjd hund som är tillfreds med livet.

Denna onlinekursen ger dig inspiration, kunskap och förståelse för berikningens spännande värld! Kursen består av en matig och djupgående föreläsning och lite tips på enkel berikning du kan prova hemma med din hund. Dags att djupdyka ner i berikningens fantastiska värld tillsammans med din hund!

Du får:
– 10 moduler
– Nedladdningsbart berikningsbingo
– Ovärdelig kunskap som förgyller din hunds vardag

Kurs innehåll

Expandera alla

Vad är berikning?

Avsnitt innehåll
0% Avklarat 0/1 Steg
Födoberikning
Jaktberikning
Rörelseberikning
Viloberikning
Omvårdande berikning
Revirberikning
Kognitiv berikning
Doftberikning
BONUSMATERIAL
Avsnitt innehåll
0% Avklarat 0/2 Steg

Om kursledaren

Anastasia

9 Kurser

Not Enrolled
This course is currently closed395,00 kr

Kurs innehåller

  • 10 Avsnitt
  • 11 Ämnen